Gallery issues

Anything to do with the site

Gallery issues

Postby Carlotto » Tue Mar 22, 2011 9:00 am

Whenever I try to access a picture in the galleries, it won’t load or it will only show me a blank image. :evil:
User avatar
Carlotto
 
Posts: 1372
Joined: Mon Apr 21, 2008 12:23 pm
Location: Toulouse, France

Postby Carlotto » Tue Mar 22, 2011 9:03 am

I didn’t think of trying with Firefox (I use Chromium) and it actually works with it.

So the problem is apparently Chromium. Did you do anything in the last few days that could have made it incompatible?
I’ll see if updating Chromium makes it better, they release a new version every few hours.
User avatar
Carlotto
 
Posts: 1372
Joined: Mon Apr 21, 2008 12:23 pm
Location: Toulouse, France

Postby buttsie » Tue Mar 22, 2011 9:17 am

You mean as in 'google chrome' i presume?

As i just used it with no issues

My experience with browsers is issues come and go with sites so its best to keep all of the good ones on hand in case a site plays up

Firefox,opera,kmeleon,


You might consider the german version of chrome - s r iron
a stripped back version of chrome which removes all of the privacy issues

http://www.srware.net/en/index.php
buttsie
 
Posts: 7189
Joined: Fri Oct 26, 2007 12:45 pm
Location: Australia

Postby Carlotto » Tue Mar 22, 2011 12:05 pm

Nope, Google Chrome is just Google copying Chromium’s sourcecode (the open source project) and putting their name on it. But it’s basically the same.
User avatar
Carlotto
 
Posts: 1372
Joined: Mon Apr 21, 2008 12:23 pm
Location: Toulouse, France


Return to Natalieportman.com

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron